Contact

Întâlniri pentru atragerea investitorilor în parcurile industriale din județ

Acasă > Societate civilă > Întâlniri pentru atragerea investitorilor în parcurile industriale din județ

Consiliul Județean Bihor organizează, în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) și primării din județ, o serie de întâlniri de informare și atragere a viitoarelor IMM-uri care se vor localiza în parcurile de specializare inteligentă propuse a fi înființate în județul Bihor.

Sunt invitați investitori și reprezentanți ai companiilor interesate să își dezvolte afacerile în parcurile industriale din județ. La discuții vor participa și specialiști din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Întâlnirile vor avea loc la sediile primăriilor, după cum urmează:

  1. Marghita, în data de 4 aprilie 2023, ora 10:00;
  2. Aleșd, în data de 4 aprilie 2023, ora 13:00;
  3. Oradea (în Cetate), în data de 5 aprilie 2023, ora 10:00;
  4. Beiuș, în data de 6 aprilie 2023, ora 09:00;
  5. Ștei, în data de 6 aprilie 2023, ora 13:00.

Scopul acestor discuții este acela de a prezenta IMM-urilor oportunitățile și beneficiile oferite de parcurile industriale și de a le informa despre mecanismul accesării fondurilor nerambursabile destinate acestora în cadrul Obiectivului specific de investiție – Intensificarea creșterii durabile și a competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive.

Totodată, Consiliul Județean Bihor și ADLO vor să identifice potențialele IMM-uri care să se localizeze în parcurile de specializare inteligentă.

Anterior <strong>S-a semnat contractul de finanțare europeană pentru platformele de deșeuri</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor