Contact

Ofertă pentru reabilitarea fostei Policlinici Mari din Oradea

Acasă > Licitatii > Ofertă pentru reabilitarea fostei Policlinici Mari din Oradea

Proiectul de reabilitare a fostei Policlinici Mari, viitor sediu al Consiliului Județean Bihor, are un ofertant. Asocierea de firme Drum Asfalt, Constructorul Sălard și Drumuri Bihor a depus o ofertă în cadrul licitației lansate în 28 octombrie.  

Se vor face lucrări pentru creșterea eficienței energetice a clădirii, reabilitarea și transformarea acesteia în sediu al Consiliului Județean Bihor, care poate găzdui întregul personal al instituției. Potrivit caietului de sarcini, vor fi efectuate lucrări de consolidare locală, recompartimentări și finisaje interioare, intervenții la șarpanta exterioară, la fațade, vor fi refăcute instalațiile electrice, sanitare și termice, precum și cele de securitate la incendiu. De asemenea, vor fi realizate amenajări exterioare și vor fi extinse anumite spații prin mansardare.

Potrivit anunțului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), termenul pentru depunerea ofertelor este 3 decembrie, ora 15:00, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 25.948.219,40 lei, fără TVA. Consiliul Județean Bihor va depune proiectul pentru finanțare din fonduri europene.

Clădirea din strada Republicii nr. 35, Oradea, este un monument istoric ce se află în patrimoniul Județului Bihor – Consiliul Județean. Având în vedere starea avansată de degradare a acestui imobil, există riscul producerii unor accidente provocate de desprinderea tencuielii de pe fațada acestuia. Până în prezent s-au efectuat asupra imobilului, de către Consiliul Județean Bihor, doar lucrări de conservare a acestuia, în scopul evitării situațiilor nedorite, precum cele descrise mai sus.

Anterior Ștei și Lunca | Sprijin pentru introducerea gazului

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor