Contact

Podețe refăcute pe un drum județean din comuna Vârciorog

Acasă > Infrastructură > Podețe refăcute pe un drum județean din comuna Vârciorog

În urma licitației lansate de Consiliul Județean Bihor pentru refacerea a două podețe din comuna Vârciorog, a fost desemnată firma care va realiza lucrările. Ofertantul clasat pe primul loc este SC DUMEXIM SRL. Contractul de execuție a fost semnat pe data de 19 mai.

Valoarea contactului pentru obiectivul de investiții „Podețe pe DJ767 în Comuna Vârciorog – județul Bihor” este de 804.173,88 lei, fără TVA.

Cele două podețe se află în localitatea Vârciorog, la km 27+565 și la km 27+700, pe drumul județean DJ767. Acestea vor avea o lungime de 14, respectiv 12,8 metri.

Lucrările presupun înlocuirea podețelor existente, deteriorate din cauza unor alunecări de teren. Suplimentar, se impune amenajarea și protecția albiei văii pe zona adiacentă podețelor nou proiectate. La fiecare construcție s-a prevăzut montarea unui parapet metalic flexibil cu o lungime de 16, respectiv 14 metri.

Finanțarea proiectului se va face din bugetul Consiliului Județean Bihor. Potrivit caietului de sarcini, termenul maxim de realizare a proiectului este de 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Anterior Firmele din județ, premiate la Gala „Antreprenor pentru Bihor”

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor