Astăzi, 9 septembrie, a fost postat în transparență decizională proiectul de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii la unele produse agricole vegetale pentru anul fiscal 2022.

Astfel, pentru anul fiscal 2022 sunt stabilite următoarele prețuri medii: grâu – 0,80 lei/kg, orz – 0,75 lei/kg, porumb – 0,85 lei/kg, floarea soarelui – 2 lei/kg, rapiță – 2,2 lei/kg, soia – 2,2 lei/kg, cartof – 1,1 lei/kg, mere – 2,5 lei/kg, piersici – 4,5 lei/kg, prune – 1 leu/kg.

Hotărârea Consiliului Județean Bihor constituie baza emiterii de către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj a deciziilor de impunere anuale în cazul persoanelor fizice care realizează venituri în baza unui contract de arendă la care chiria se exprimă în natură.

Potrivit prevederilor legale, venitul brut reprezintă totalitatea sumelor în bani și/sau echivalentul în lei al veniturilor în natură și se stabilește pe baza chiriei sau a arendei prevăzute în contractul încheiat între părți pentru fiecare an fiscal, indiferent de momentul încasării chiriei sau a arendei.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la avizier, la Direcția Generală Economică – Serviciul Financiar Contabil, precum și pe site-ul propriu, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații publice/ Transparență/ Transparență decizională.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative la adresa de e-mail registratura@cjbihor.ro sau la sediul Consiliului Judeţean Bihor, în termen de 10 (zece) zile de la data publicării acestuia pe site-ul Consiliului Judeţean Bihor.

Anterior Prețul mediu pentru masa verde de pe pajiști, în transparență decizională

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2021. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast