Reabilitarea drumului județean dintre Remeți și limita cu județul Cluj, la 97%

Acasă > Infrastructură > Reabilitarea drumului județean dintre Remeți și limita cu județul Cluj, la 97%

Lucrările pe Drumul Județean 108K Remeți – limită de județ Cluj (Valea Drăganului) sunt finalizate în proporție de 97%. În prezent se montează plasa de protecție pe versanții din imediata vecinătate a șoselei, pentru a se evita căderile de piatră.

Acest drum are o lungime de 12,9 km și face parte din proiectul „Traseul Regional Transilvania Nord, Drumul Apuseni”. Au fost realizate lucrări de reabilitare și modernizare prin executarea unor poduri, podețe și ziduri de sprijin, precum și o serie de elemente destinate siguranței circulației.

Executantul lucrării, format din o asociație de firme de construcții și proiectare, a cărui lider este S.C. Drumuri Orășenești S.A, are prevăzut ca termen de finalizare a lucrărilor data de 28.11.2021. Valoarea totală a proiectului este de 36.235.773,46 lei, inclusiv TVA, și este asigurată din fonduri europene.

În ceea ce privește reabilitarea Drumului Județean 764A Beiuș – Stâna de Vale, lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 30%. Tronsonul 1 al Drumului Apusenilor cuprinde DJ 764 (Beiuș – Budureasa – Stâna de Vale ) și DJ 108J (Stâna de Vale – Coada Lacului Remeți), și are o lungime totală de 43,375 km.

Anterior Lucrări de punere în siguranță la Cabana Vadu Crișului

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor