Contact

S-a semnat contractul pentru întreținerea marcajelor și a indicatoarelor de pe drumurile județene

Acasă > Infrastructură > S-a semnat contractul pentru întreținerea marcajelor și a indicatoarelor de pe drumurile județene

Astăzi, 9 august, s-a semnat contractul pentru întreținerea mijloacelor pentru siguranța circulației rutiere pe rețeaua de drumuri județene din administrarea Consiliului Județean Bihor, în perioada 2022 – 2025.

Contractul se referă la întreținerea tablelor indicatoare, a bornelor, a marcajelor rutiere și a parapetelor.  Firma care a câștigat licitația organizată de Consiliului Județean Bihor este SC Drumuri Orășenești SA. Valoarea contractului este de 13.498.664,65 lei, fără TVA.

Pe rețeaua de drumuri modernizate aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor se impune realizarea unor lucrări de întreținere a mijloacelor care contribuie la siguranța circulației rutiere. Din acest motiv, o dată la trei ani se reia licitația prin care se desemnează o firmă responsabilă.

Administrarea și întreținerea drumurilor publice din județul Bihor se face conform competențelor în materie. Astfel, drumurile naționale sunt în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), drumurile județene – în administrarea Consiliului Județean Bihor, iar drumurile comunale aparțin consiliilor locale ale primăriilor din județ.

Anterior Drumul județean Salonta – Tinca, în proiectare

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor