Contact

Se intervine pe toate drumurile județene pentru deszăpezire

Acasă > Infrastructură > Se intervine pe toate drumurile județene pentru deszăpezire

În judeţul Bihor se circulă în condiţii de iarnă, fără blocaje, pe toată reţeaua de drumuri judeţene. Se intervine în permanenţă, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă.

Având în vedere depunerile de zăpadă, în ultimele zile utilajele au intervenit atât în timpul zilei, cât și în perioada nopții. Potrivit informaţiilor furnizate de firmele responsabile de curățarea drumurilor, pe teren se află 40 de mașini de deszăpezire (zona Aleșd – 8 utilaje; zona Beiuș – 8; zona Marghita -8; zona Oradea – 8; zona Tinca – 8). Sunt disponibile alte 8 utilaje speciale care intervin în caz de necesitate (exemplu: autogreder, autofreză).

Cele patru companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca).

Vă reamintim că drumurile naționale care traversează județul Bihor sunt în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care este responsabilă de deszăpezirea acestora. Drumurile județene sunt administrate de Consiliul Județean Bihor, iar drumurile comunale de către primării.

Anterior Zonă de recreere în Cociuba Mare, finanțată prin campania „Iunie – Luna curățeniei în județul Bihor

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor