Contact

Se introduc rețelele de gaz în toată comuna Cociuba Mare

Acasă > Infrastructură > Se introduc rețelele de gaz în toată comuna Cociuba Mare

Astăzi, 16 iunie, s-a semnat la sediul Consiliului Județean Bihor contractul de execuție pentru introducerea rețelelor de gaze naturale în toate localitățile comunei Cociuba Mare, respectiv Cociuba Mare, Petid, Cheșa și Cărăsău.

Au fost prezenți Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, primarul și viceprimarul comunei, Sferle Mihai și Bronț Ioan, și Tocoian Marius, directorul tehnic de la firma Flodor Transcom.

Lucrările vor fi executate de asocierea de firme: SC FLODOR TRANSCOM SRL (LIDER), SC Distrigaz Vest SRL, SC DISTRIGAZ CONSTRUCȚII VEST SRL și SC UTILITAR FLUID CONSTRUCT SRL. Termenul de execuție din momentul ordinului de începere a lucrărilor este de 6 luni. În perioada următoare va fi dat și ordinul de începere.

Rețeaua va avea o lungime de 53 de km și vor fi realizate 1.114 branșamente.

Proiectul ,,Înființare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în comuna Cociuba Mare” are o valore de 32.384.408,10 lei, din care 24.469.620,64 lei prin intermediul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, iar restul de 7.914.787,46 lei reprezintă finanțarea asigurată de primărie.

Consiliul Județean Bihor își propune să sprijine și acest proiect cu suma de 200.000 de euro.

Vă reamintim că administrația județeană sprijină primăriile din Bihor care doresc să-și introducă sau să-și extindă rețelele de gaz, cu suma de un milion de euro, anual. În plus, Consiliul Județean sprijină și logistic primăriile, cu monitorizarea implementării contractelor de execuție și cu participarea la recepția lucrărilor.

Anterior Locuri de parcare la ERA pentru pasagerii de la Aeroportul Oradea

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor