Contact

Se reia circulația pe podurile din Husasău de Tinca și Belfir

Acasă > Infrastructură > Se reia circulația pe podurile din Husasău de Tinca și Belfir

Începând de astăzi, 25 noiembrie, se reia circulația pe cele două poduri care s-au aflat în reabilitare în localitățile Husasău de Tinca și Belfir, pe Drumul Județean 972A.

ÎnHusasău de Tinca, la podul din apropierea sediului Primăriei, de la km  48+839 al DJ 792 A, care trece peste Valea Nouă, au fost făcute reparații capitale. Lungimea podului este de 30,5 metri, iar lățimea totală de 11,8 metri (partea carosabilă: 7,8 m, trotuar 4 m).

Cel de-al doilea pod, înainte de intrarea în localitatea Belfir, venind dinspre Leș, de la km 39+147, a fost demolat și reconstruit. Lungimea acestuia este de 17,5 metri, iar lățimea totală de 11,8 metri.

Valoarea totală a reabilitării celor două poduri este de 6,53 milioane lei, cu TVA. Lucrările au fost efectuate de asocierea de firme: SC Dumexim SRL, SC Tisoti Exim SRL, SC Industrial Construct Ardeal SRL.

Pe durata șantierului, traficul din Husasău de Tinca și Belfir a fost deviat pe o rute alternative unde au fost amenajate trei poduri provizorii, circulația desfășurându-se cu restricții din cauza îngustării carosabilului la o singură bandă pe sens.

Lucrările au făcut parte din proiectul „Reparații capitale și refaceri poduri pe DJ 792A – Leș – limită județ Arad” care prevede lucrări capitale/refaceri la 6 poduri.

Anterior Noul pod din Bulz | Au fost recepționate lucrările

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor