Contact

Se toarnă stratul de uzură pe Drumul Apusenilor, între Beiuș si Stâna de Vale

Acasă > Infrastructură > Se toarnă stratul de uzură pe Drumul Apusenilor, între Beiuș si Stâna de Vale

Constructorii au început să toarne stratul de uzură pe Drumul Apusenilor, între Beiuș și Stâna de Vale. În aceste zile s-a finalizat tronsonul cuprins între ieșirea din Budureasa înspre Stâna de Vale, între kilometrii 11+160 și 16+650.

Reabilitarea Drumului Județean 764A între Beiuș și Stâna de Vale a ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 80%. Concomitent se lucrează între km 23+205 și 27+350 la lărgirea drumului, la zidurile de sprijin și la podețe. Urmează turnarea asfaltului pe acest sector de 4 km. Pe celelalte porțiuni de drum au fost turnate două straturi de asfalt. 

Tronsonul aflat în lucru, în lungime de 43,375 km, face parte din proiectul „Traseul Regional Transilvania Nord, Drumul Apuseni”. Acesta cuprinde DJ 764 (Beiuș – Budureasa – Stâna de Vale ) și DJ 108J (Stâna de Vale – Coada Lacului).

Executantul lucrării este o asociere de firme, având ca lider S.C. Drumuri Orășenești S.A..Valoarea totală a proiectului este de 146,4  milioane de lei, TVA inclus, și este asigurată din fonduri europene.

Vă reamintim că lucrările de modernizare pe primul tronson al Drumului Apusenilor, pe DJ 108K, între localitatea Remeți și limita dintre județele Bihor și Cluj (Valea Drăganuului), au fost finalizate în luna august 2021, cu 3 luni înainte de termen.

Anterior Transport cu o depășire record a tonajului pe drumurile județene

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor