Contact

Stadiul lucrărilor pe drumul județean Dobrești – Roșia

Acasă > Infrastructură > Stadiul lucrărilor pe drumul județean Dobrești – Roșia

Se lucrează la asfaltarea ultimilor 2 kilometri ai sectorului de drum județean cuprins între localitatea Luncasprie, din comuna Dobrești, și comuna Roșia.

Lucrările de asfaltare și modernizare se desfășoară pe drumul județean DJ 767C, pe un tronson de 11,7 km. Drumul a fost consolidat, șanțurile și podețele refăcute, iar carosabilul asfaltat. Pe teritoriul localităților Dobrești și Luncasprie lucrările sunt în cea mai mare parte realizate.

În această perioadă se lucrează la ieșirea din Luncasprie, în zona de pădure, pe ultima porțiune a drumului, până la joncțiunea cu drumul județean ce leagă Beiușul, prin Roșia și Bratca, de Borod. Drumul va fi asfaltat integral până în vara anului viitor. Acest drum va asigura o legătură mai scurtă pe relația Sâmbăta – Dobrești – Bratca – DN 1. Mulțumesc colegilor de la direcția tehnică, constructorilor și Primăriei Dobrești pentru stadiul în care au ajuns lucrările”, a precizat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Reabilitarea acestui drum face parte din proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 767: DN 76 (Sâmbăta) – Dobrești, sector de la km 0+000 la km 9+932 și DJ 767C: DJ767 (Dobrești) – Luncasprie – DJ 764, sector de la km 0+000 la km 11+672”. Lungimea totală a drumului aflat în reabilitare este de 21 de kilomtri.

Valoarea totală a proiectului este 67.883.785,54 lei și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Anterior Au fost depuse proiectele de eficientizare energetică

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor