Contact

Utilaje pregătite pentru deszăpezire

Acasă > Infrastructură > Utilaje pregătite pentru deszăpezire

Având în vedere prognoza meteorologică anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 14 – 16 aprilie, Biroul Drumuri Județene din cadrul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Bihor a solicitat mobilizarea firmelor responsabile de protecția drumurilor județene, combaterea lunecușului și a înzăpezirii pe timp de iarnă. 

Firmelor care asigură curățarea drumurilor județene în zonele Marghita, Tinca și Oradea li s-a cerut să asigure disponibilitatea a cel puțin una sau două utilaje de deszăpezire, iar pentru zonele de intervenție Aleșd și Beiuș, cel puțin trei – patru utilaje. Autovehiculele trebuie să fie echipate cu lamă pentru degajat zăpada și instalație de împrăștiere de material antiderapant pentru a garanta o intervenție imediată în cazul în care variațiile de temperatură ar periclita siguranța circulației rutiere. În cazul în care este necesar, companiile trebuie să suplimenteze de urgență utilajele de pe teren.

Vă reamintim că cele patru firme responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca).

Anterior Lucrările la drumul județean dintre Aștileu și Roșia avansează într-un ritm bun

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor