51F73B8C 9163 497D 8F98 97F31E93BEB8
Biroul Drumuri Județene din cadrul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Bihor a solicitat mobilizarea firmelor responsabile de protecția drumurilor județene, combaterea lunecușului și a înzăpezirii pe timp de iarnă. 

Având în vedere prognoza meteorologică actualizată anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 6 – 9 aprilie, utitaleje de deszăpezire trebuie să fie pregătite să acționeze prompt pentru a păstra siguranța circulației pe drumurile județene. Dacă este cazul, în funcție de evoluția fenomenelor meteorologice, firmele vor suplimenta de urgență autovehiculele de intervenție.  

Potrivit ANM, valorile termice vor ajunge cu mult mai scăzute decât cele normale în această perioadă a anului. Temperatura maximă medie pe timp de zi va fi de 6-9 grade, în timp ce minimele nocturne vor scădea până la -3. În perioada 6 – 7 aprilie vor exista ploi în averse, local însemnate cantitativ, fiind posibile și descărcări electrice. 

Vă reamintim că cele patru companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca).

Anterior Controale în trafic pentru asigurarea calității șoselelor

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast