Contact

Vizită la amplasamentul viitorului Centru Cultural Multifuncțional

Acasă > Infrastructură > Vizită la amplasamentul viitorului Centru Cultural Multifuncțional

Miercuri, 6 octombrie, va avea loc o vizită în teren pe amplasamentul viitorului Centru Cultural Multiifuncțional. Sunt invitați toți cei interesați de concursul de soluții lansat pe data de 1 octombrie.

Vizita va avea loc de la ora 11:00, iar punctul de întâlnire este lângă sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă, pe partea dinspre strada Făgărașului. Vor fi prezenți vicepreșeedintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, membri ai secretariatului tehnic al concursului și doi membri ai juriului.

Vă reamintim că vineri, în data de 1 octombrie, a fost lansat concursul de soluții pentnru edificarea unui Centrul Cultural Multifuncțional în Muncipiul Oradea, un proiect estimat la 15 milioane de euro. Premiul I este valoarea contractului de proiectare (S.F., DTAC, DTOE, Pth, DDE și Asistență tehnică), în limita a maxim 3% din valoarea devizului estimativ general al proiectului câștigător. Pentru cei clasați pe locurile 2 și 3 vor fi oferite premii de 40.000, respectiv 25.000 lei.

Pe site-ul Consiliului Județean Bihor a fost creată o pagină dedicată acestui concurs: https://www.cjbihor.ro/centrucultural.  Pe această pagină pot fi accesate documentația pentru concurs, documentația suport, documentația foto și video, calendarul și datele de contact. Concursul este internațional, iar documentele sunt disponibile atât în limba română, cât și în limba engleză. Termenul de depunere a proiectelor este 30 noiembrie, ora 17.00.

Anterior A fost stabilit traseul Drumului Expres Oradea – Arad

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor