Voluntariat pentru un mediu curat

Acasă > Mediu > Voluntariat pentru un mediu curat

Organizațiile neguvernamentale s-au implicat activ în campania „IUNIE – Luna curățeniei în județul Bihor”, respectiv în concursul „Campionatul Bihorean al Curățeniei”.

Mircea Mălan, vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor și, totodată, președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Group, a dorit să mulțumească personal tinerilor de la asociația ,,The Spot”, din Oradea. Zeci de tineri de la asociație, împreună cu elevi voluntari de la Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu”, Liceul Teologic Baptist Emanuel, Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”, Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul” și Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr” au fost la mai multe școli din județ pentru a le vorbi elevilor despre importanța protejării mediului și despre colectarea separată a deșeurilor. Totodată, au participat la acțiuni de igienizare în toate zonele județului.


„Mă bucur să văd tineri care se implică în mod concret în problemele comunității din care fac parte și trec de la vorbe la fapte. Ideea acestei campanii a fost să aducem împreună comunitatea – administrația publică, biserica, școala, mediul de afaceri, mass-media, ONG-urile de mediu și cetățenii. Acest obiectiv al campaniei a fost atins”, a declarat Mircea Mălan.

La acțiuni de igienizare au mai ONG-urile: Centrul Pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă, Speodava Ștei și Cristal Oradea.

Detalii despre campania „IUNIE – Luna curățeniei în județul Bihor” puteți găsi AICI:

Anterior Campania „Iunie – Luna curățeniei în județul Bihor”, pe sfârșite

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor