Contact

4 oferte pentru Centura Sânmartin

Acasă > Licitatii > 4 oferte pentru Centura Sânmartin

Astăzi, 17 februarie, la ora 15:00, a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru proiectarea și execuția proiectului „Drum de legătură între Municipiul Oradea și comuna Sânmartin”.

În urma anunțului postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), au depus oferte patru asocieri de firme: (1) Asociere: ASFAMIXT (Leader), DACIA FABER S.R.L., OPR ASFALT, (2) Asociere: DRUM ASFALT (Leader), ILGAZ INSAAT TICARET ANONIM SIRKETI, (3) Asociere: DUMEXIM (Leader), HYDROSTROY AD, VDH AD (VODSTROI 98 AD) și (4) Asociere: CONSTRUCTII ERBASU (Leader), DRUMURI ORASENESTI S.A., PROCONS GROUP, VÁHOSTAV – SK.

Șoseaua va avea o lungime de 5,7 kilometri, la care se adaugă bretelele rutiere de legătură de peste 2 kilometri. Lățimea drumului va fi de 10 metri, cu două benzi de circulație, câte una pe sens. De-a lungul acestuia este prevăzută o pistă de biciclete cu o lățime de 3 metri.

Traseul va porni din strada Iancu de Hunedoara din Oradea și va ocoli atât localitatea Sânmartin, cât și stațiunile Băile 1 Mai și Băile Felix. Sunt prevăzute 3 poduri, 2 pasaje supraterane, un viaduct și trei intersecții giratorii. Suplimentar, pentru a asigura conectarea dintre DN76 și noua șosea de centură, este prevăzut și un drum de legătură de aproximativ 900 de metri lungime, în dreptul girației de la intrarea în localitatea Sânmartin, în cartierul numit popular „Cartierul ANL”. 

Valoarea estimată a proiectului este cuprinsă între 154.516.001,34  și 169.967.601,47 lei. Finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020.

Durata de realizare a centurii este de 17 luni, din care 3 luni proiectare și 14 luni execuție.

Anterior 6 oferte pentru dirigenția de șantier la fosta Policinică Mare

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor