Contact

6 oferte pentru dirigenția de șantier la fosta Policinică Mare

Acasă > Licitatii > 6 oferte pentru dirigenția de șantier la fosta Policinică Mare

Miercuri, 16 februarie, a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor în cadrul licitației pentru asistența tehnică pe parcursul lucrărilor de construcții (supervizare și dirigenție de șantier) la fosta Policlinică Mare din municipiul Oradea, de pe strada Republicii, nr. 35.

În urma anunțului postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), șase firme au depus oferte: (1) MEDOS CONSTRUCT & CONSULTING, (2) Carpat Design Consulting, (3) TIRLA CONCEPT CONSULTING, (4) SC ASREF S.R.L, (5) StructurALL Consulting Napoca și (6) Baseli Drum Consult. Valoarea estimată a serviciilor este de 435.920,76 lei, fără TVA.

Procedura de atribuire a execuției lucrărilor pentru reparațiile capitale la viitorul sediu al Consiliului Județean Bihor se află în desfășurare, fiind în etapa de evaluare a ofertei depuse.

Valoarea estimată a reabilitării fostei Policlinici Mari este 25.948.219,40 lei, fără TVA. Consiliul Județean Bihor va depune proiectul pentru finanțare din fonduri europene.

Clădirea se găsește în prezent într-o stare avansată de degradare, care nu permite utilizarea acesteia. Lucrările de conservare efectuate în ultimii ani de către Consiliul Județean Bihor au dus la evitarea unor posibile accidente provocate de desprinderea de tencuieli de pe fațade.

Se vor face lucrări pentru creșterea eficienței energetice a clădirii, reabilitarea și transformarea acesteia în sediu al Consiliului Județean Bihor, care poate găzdui întregul personal al instituției. Constructorii vor efectua lucrări de consolidare locală, recompartimentări și finisaje interioare, intervenții la șarpanta exterioară, la fațade, vor fi refăcute instalațiile electrice, sanitare și termice, precum și cele de securitate la incendiu. De asemenea, vor fi realizate amenajări exterioare și vor fi extinse anumite spații prin mansardare.

Anterior Certificate de urbanism și autorizații de construire | Întâlniri cu primarii

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor