Contact

5 oferte pentru refacerea a două podețe în localitatea Vârciorog

Acasă > Licitatii > 5 oferte pentru refacerea a două podețe în localitatea Vârciorog

Luni, 10 ianuarie, a fost ultima zi de depunere a ofertelor pentru  „Achiziția execuției de lucrări la obiectivul de investiții: Podețe pe DJ767 în Comuna Vârciorog – județul Bihor”.

5 firme și asocieri de firme și-au manifestat interesul de a participa la licitație: (1) Dumexim, (2) Capitalist Prodcom, (3) Drumuri Bihor, (4) Asociere Repcon & Telecerna și (5) Asociere ZSN Cardinal & Lescaci Com.

Cele două podețe se află în localitatea Vârciorog, la km 27+565 și la km 27+700, pe drumul județean DJ767.  Acestea vor avea o lungime de 14, respectiv 12,8 metri.

Lucrările presupun înlocuirea podețelor existente, deteriorate din cauza unor alunecări de teren. Suplimentar, se impune amenajarea și protecția albiei văii pe zona adiacentă podețelor nou proiectate. La fiecare construcție s-a prevăzut montarea unui parapet metalic flexibil cu o lungime de 16, respectiv 14 metri.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 901.138,72 lei, fără TVA. Finanțarea proiectului se va face din bugetul Consiliului Județean Bihor. Potrivit caietului de sarcini, termenul maxim de realizare a proiectului este de 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Anterior Se intervine pe toate drumurile județene pentru deszăpezire

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor