Contact

6 oferte pentru echipamente de căutare și salvare în cadrul proiectului IPHEALTH

Acasă > Fonduri europene > 6 oferte pentru echipamente de căutare și salvare în cadrul proiectului IPHEALTH

Luni, 8 martie, a fost ultima zi de depunere a ofertelor aferente procedurii de achiziție care are ca obiect ”Achiziția echipamentelor necesare pentru căutare, salvare și transport victime pe teren dificil, în cadrul proiectului IPHEALTH – FA Phase, cod ems ROHU449”, procedură derulată pe loturi (4 loturi).

În urma anunțului postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), au depus oferte 6 firme: Lotul I: MARCTEL-S.I.T, lotul II:  INOVUM, lotul III: BROKMED / Danson S.R.L. / DELTAMED / MEDIMPACT, în timp ce pentru lotul IV nu a fost depusă nicio ofertă. Valoarea totală a achiziției este de 1 740 801,33 lei, fără TVA.

Lotul I presupune achiziția unei autospeciale pentru căutare, salvare și transport victime pe teren dificil, a unei drone pentru misiuni de căutare și salvare cu sistem video cu termoviziune cu capacitate de transmitere în timp real a imaginilor, 2 sisteme de vizualizare concomitentă a imaginilor și 2 camere portabile cu termoviziune. Lotul II – furnizarea unor sisteme de iluminare de tip turn și a 5 de tip balon, lotul III – furnizarea unor defibrilatoare automat/semiautomat extern, iar lotul IV – furnizarea unor kituri echipament de protecție pentru căutare și salvare.

Prin proiectul IPHEALTH, Consiliul Judeţean Bihor urmăreşte dezvoltarea şi îmbunătăţirea serviciilor medicale prin construirea a două centre medicale de urgenţă în zona montană, în Padiş şi Stâna de Vale, care vor fi coordonate de Serviciul Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor. Scopul investiției este de a crea facilități pentru intervenție medicală rapidă în condiții optime, în situații de urgență, în zona montană a județului și scurtarea timpilor de intervenție, de a utiliza eficient resurselele și de a crește perioada de folosință a acestora.

Investiția este realizată de către Consiliul Județean Bihor în parteneriat cu Autoguvernarea Locală Berettyóújfalu, U.A.T. Oradea, U.A.T. Marghita, U.A.T. Salonta, U.A.T. Aleșd, U.A.T. Beiuș, Universitatea Oradea, Salvamont Bihor,  Spitalul „Gróf Tisza István” și ISU „Crișana”.

Proiectul IPHEALTH, finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România – Ungaria 2014-2020, de către Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), completat de co-finanțarea națională a celor două State Membre, România și Ungaria, are un buget total în valoare de 9 717 383,06 Euro, din care 7 987 250,81 Euro de la FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională). Mai multe detalii despre proiectul IPHEALTH găsiți pe website-ul dedicat acestuia: https://iphealth.ro/

Anterior Au avansat lucrările la bazinele de înot didactice din județ

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor