Contact

Acțiuni de deszăpezire pe drumurile județene din Bihor

Acasă > Infrastructură > Acțiuni de deszăpezire pe drumurile județene din Bihor

Utilajele de deszăpezire continuă curățarea drumurilor județene, ca urmare a zăpezii depuse pe carosabil. În această dimineață, 2 februarie, au acționat pe DJ 795, DJ 191A, DJ 191F, DJ 709A și DJ 792A.

În județul Bihor se circulă în condiții de iarnă, fără blocaje, pe toată rețeaua de drumuri județene. Utilajele intervin în permanență, pentru a asigura un trafic în condiții de siguranță.

Sunt disponibile 40 de mașini de deszăpezire (zona Aleșd – 8 utilaje; zona Beiuș – 8; zona Marghita -8; zona Oradea – 8; zona Tinca – 8). În plus, sunt disponibile alte 8 utilaje speciale care intervin în caz de necesitate (exemplu: autogreder, autofreză).

Cele patru companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca).

Vă reamintim că drumurile naționale care traversează județul Bihor sunt în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care este responsabilă de deszăpezirea acestora. Drumurile județene sunt administrate de Consiliul Județean Bihor, iar drumurile comunale de către primării.

Anterior A fost lansată licitația pentru asistență tehnică la lucrările de la fosta Policlinică Mare

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor