Contact

Campus Școlar cu sistem de predare internațional, în Oradea

Acasă > Societate civilă > Campus Școlar cu sistem de predare internațional, în Oradea

Consiliul Județean Bihor a lansat astăzi, 12 aprilie, licitația pentru dreptul de folosință a unui teren din Municipiul Oradea, în vederea construirii unui campus școlar cu sistem internațional și național, cu predare în limba română și limbi străine.

Parcela este situată pe strada Ceyrat, nr. 4, și are o suprafață de 8.759 mp. Aceasta se află în proprietatea privată a Județului Bihor, în prezent fiind în administrarea și exploatarea Consiliului Județean Bihor.

Obiectivul de investiții ”Campus școlar cu sistem internațional și național cu predare în limbi străine și limba română”, proprietate a investitorului, va include următoarele:

  • Clădiri destinate învățământului preșcolar, învățământului școlar gimnazial, primar  și/sau liceal, cantină, sală de sport, etc.  Acestea vor putea ocupa cel mult 60% din totalul suprafaței dedicate realizării obiectivului;
  • Spațiu verde, amenajat corespunzător unui campus școlar și care să includă minim un teren de sport și două locuri de joacă;
  • Parcare;

Condițiile minime obligatorii prevăzute pentru operatorii interesați să participe la licitație prevăd ca suma investită să fie de cel puțin 500 euro/mp, iar gradul de ocupare a terenului cu clădiri să fie de 40-60% din suprafața totală a parcelei disponibile. Redevența percepută de Județul Bihor este de minimum 3 euro/mp/an. Durata exercitării dreptului de folosință asupra terenului este de maximum 25 de ani.  

Perioada de depunere a ofertelor este până la data de 3 mai 2022.

Anterior Drumuri județene mai sigure | Continuă controalele

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor