Contact

Concurs Centru Cultural | Anunțarea câștigătorului se amână

Acasă > Fonduri europene > Concurs Centru Cultural | Anunțarea câștigătorului se amână

Programat inițial pentru data de 8 decembrie, anunțul public cu privire la câștigătorul concursului de soluții pentru edificarea Centrului Cultural Multifuncțional se amână.

Modificarea a survenit după ce, pe parcursul derulării concursului, Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) a selectat proiectul în programul de monitorizare și control al procedurii de atribuire. Anunțul cu prvire la câștigătorul concursului va fi comunicat public după obținerea avizului de la ANAP.

Menționăm că jurizarea proiectelor s-a desfășurat conform calendarului, pe 6 și 7 decembrie, iar raportul procedurii a fost comunicat către ANAP.

Vă reamintim că cinci firme de arhitectură și proiectare au depus proiecte în cadrul concursului de soluții pentru edificarea unui centru cultural multifuncțional în Municipiul Oradea.

Premiile acordate sunt: premiul I – valoarea contractului de proiectare, în limita a 3% din valoarea devizului estimativ general al proiectului câștigător, premiul II – 40.000 lei, premiul III – 25.000 lei, mențiuni pentru locurile 4 și 5 și diplome de participare pentru toți cei care s-au înscris.

Anterior Cabana Vadu Crișului își va păstra aspectul istoric

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor