Contact

Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului

Acasă > Infrastructură > Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului

Firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe drumul județean (DJ) 709 Talpoș – limită județ Arad.

Reparațiile presupun burdușiri și aplicarea a două straturi de mixturi asfaltice în toate zonele degradate pe porțiunea de 3,61 km. Lucrările vor fi finalizate în prima jumătate a lunii noiembrie.

În data de 27 iulie 2021, Consiliul Județean Bihor a trimis o adresă către firma SC Crisana Proconstruct SA prin care a solicitat să se facă reparații pe tronsonul DJ 709 Talpoș – Limită județ Arad, având în vedere starea de degradare.

Ca urmare a unor sesizări și a unei verificări în teren a reprezentanților Consiliului Județean Bihor, s-a constatat că lucrările efectuate nu sunt conforme. Astfel, pe data de 12 octombrie fost trimisă firmei de construcții o nouă adresă pentru remedierea situației.

Lucrările la obiectivul de investiții „Modernizare drum județean DJ 709, km 75+942 la km 79 + 552, Talpoș – limită județ Arad” nu au fost recepționate. Recepția finală se va realiza după remedierea defectelor constatate.

Anterior Strategia culturală a județului Bihor, în transparență decizională

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor