Contact

Inelul Rutier Metropolitan | Constructor desemnat pentru Lotul 2

Acasă > Infrastructură > Inelul Rutier Metropolitan | Constructor desemnat pentru Lotul 2

În urma evaluării ofertelor depuse în cadrul licitației pentru proiectarea și execuția Inelului Rutier Metropolitan a fost desemnat câștigătorul pentru Lotul 2. Constructorul cu cea mai bună ofertă este firma SC PORR CONSTRUCT SA. Valoarea ofertei câștigătoare este 81.688.374,45 lei, fără TVA.

Inelul rutier metropolitan va avea o lungime de 17 kilometri și va fi prevăzut cu o bandă pe fiecare sens de circulație. Execuția lucrărilor va fi realizată pe două loturi. Primul tronson are o lungime de 9 kilometri și este cuprins între Nojorid și viaductul care va fi construit peste DN76, la ieșirea din Băile Felix. Cel de-al doilea sector de drum, de 8 kilometri, pornește de la acest viaduct și ajunge în Oșorhei, ocolind localitățile Băile 1 Mai și Cheriu.

În cadrul licitației postate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pentru Lotul 1 au fost depuse 7 oferte, iar pentru Lotul 2, 6 oferte. Procedura de atribuire pentru Lotul 1 se află în etapa de evaluare financiară, urmând desemnarea unui constructor.

Obiectivul de investiții „Inel Rutier Metropolitan Oradea – Lot 1: km 0+000 – 9+055 și Lotul 2: km 9+055 – 17+017” va fi finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, din alocările pentru Municipiul Oradea și Consiliul Județean Bihor. Contribuția guvernamentală va reprezenta 80% din valoarea totală a investiției, iar 20% reprezintă contribuția Consiliului Județean Bihor și a Primăriei Oradea.

Vă reamintim că pentru realizarea acestei investiții, Consiliul Județean Bihor a încheiat protocoale de colaborare cu Primăria Municipiului Oradea și Primăriile comunelor Oșorhei, Sânmartin și Nojorid.

Anterior <strong>Întâlniri pentru atragerea investitorilor în parcurile industriale din județ</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor