Manager interimar la Muzeul Țării Crișurilor – Complex Muzeal

Acasă > Cultură > Manager interimar la Muzeul Țării Crișurilor – Complex Muzeal

Domnul Gabriel-Florin Moisa va ocupa funcția de manager interimar al Muzeului Țării Crișurilor – Complex Muzeal. În prezent, domnia sa ocupă funcția de muzeograf 1A în cadrul instituției.

Gabriel Moisa este profesor la Facultatea de Istorie, Relaţii internaţionale, Ştiinţe politice şi Ştinţele comunicării de la Universitatea din Oradea, unde predă istoria contemporană a României, istoriografie românească, istorie şi politică în România comunistă. Începând cu anul  2012 a ocupat funcția de prodecan al facultății, iar din 2020 este decanul acesteia. A efectuat stagii de cercetare şi documentare şi a susţinut cursuri şi conferinţe în Italia, Franţa, Republica Moldova, Bulgaria, Slovacia, Polonia, Ungaria. A publicat, ca unic autor sau în colaborare, peste 30 de cărţi.

Numirea vine în contextul în care, prin dispoziția cu numărul 334/05.08.2021, s-a constatat încetarea contractului de management a domnului Aurel Seriogea Chiriac, ca urmare a rezultatului obținut la evaluarea proiectului de management.

Gabriel Moisa a fost numit manager interimar de către domnul Ilie Bolojan, președinte al Consiliului Județean Bihor, prin dispoziția cu numărul 335/06.08.2021. Atribuțiile sale vor începe din data de 9 august.

Pentru a asigura conducerea și buna administrare a Muzeului Țării Crișurilor, conform prevederilor O.U.G. nr 189/2008, domnul Moisa va rămâne în această funcție până la ocuparea postului prin concurs, respectiv până la data începerii executării noului contract de management.

Anterior Parteneriat pentru conservarea ariilor protejate din județul Bihor

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor