Contact

Parcul Industrial din Tileagd își așteaptă investitorii

Acasă > Infrastructură > Parcul Industrial din Tileagd își așteaptă investitorii

Societatea – administrator AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A. (ADLO), cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al U.A.T. comunei Tileagd are ca obiectiv atragerea de investitori în parcul industrial din comuna Tileagd.

Parcul Industrial Tileagd este situat la o distanță de aproximativ 20 km de municipiul Oradea și 37 de km de granița cu Ungaria, având acces direct la Drumul European E60.

Parcul se întinde o suprafață de 9,2256 hectare, iar titlul de parc industrial a fost obținut prin ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr.3.246/2016, cu modificările ulterioare, respectiv Ordinul nr. 577/2021.

Societatea ADLO urmărește ca în Parcul Industrial Tileagd viitorii rezidenți să realizeze cu preponderență următoarele activități:

  1. De producție – în care predomină îndustria prelucrătoare, serviciile de distribuție, de depozitare mărfuri, logistică și transport.
  2. De servicii – în care predomină activitățile financiar bancare, de consultanță, proiectare, cercetare-dezvoltare, precum și activități de administrare a afacerilor, inclusiv serviciile conexe care conferă domeniul de specializare al parcului industrial și prin care este sprijinită dezvoltarea acestor activități.

Costuri de folosință și de administrare:

Costurile anuale de folosință și de administrare pentru Parcul Industrial Tileagd sunt: 

– Costul de folosință: 0,16 €/mp/an + TVA, adică 4,00 euro/mp/25 ani (activități de PRODUCȚIE)

– Costul de folosință: 0,18 €/mp/an + TVA, reprezentând 4,50 euro/mp/25 ani (activități de SERVICII)

– Taxa de administrare: 0.4€/mp/an + TVA

În cazul investițiilor a căror valoare este de minimum 1.000.000 Euro fără TVA, atribuirea unităților disponibile va fi realizată prin negociere directă.

Facilități oferite:

Companiile care se localizează în parcurile industriale beneficiază de următoarele facilități:

  • scutire de la plata impozitului datorat pentru clădiri și terenuri
  • suport oferit de societatea administrator în relația cu instituțiile publice
  • posibilitatea introducerii specializărilor dorite de companii la școlile profesionale din județul Bihor

Utilități și dotări:

Investitorii noștri vor avea la dispoziție 9 loturi de teren având dimensiuni cuprinse între 2.434 mp – 21.030 mp, alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, 2 stații de autobuz și 62 de locuri de parcare, energie electrică, sistem modern de iluminat stradal și perimetral și monitorizare video 24/7 a parcului industrial.

Regulamentul de Organizare și Funcționare al Parcului Industrial Tileagd se poate consulta accesând  site-ul societății ADLO: www.adlo.ro.

Cei interesați, pot trimite scrisoare de intenție care este accesibiliă pe site-ul www.adlo.ro urmând a fi notificați la adresa de email menționată în scrisoare de intenție transmisă, când se organizează sesiuni de licitație. Totodoată, informații suplimentare pot fi solicitate și pe adresa de email contact@adlo.ro.

În cursul lunii iunie 2021 urmează lansarea licitației pentru parcelele destinate construirii halelor/clădirilor în vederea desfășurării activităților de producție și de servicii.

Relațiile suplimentare pot fi obținute la sediul societății din Oradea, str. Primăriei, nr. 3, parter, județul Bihor sau se poate trimite email la adresa: contact@adlo.ro.

Anterior Continuă reabilitarea drumului între comunele Hidișelu de Sus și Husasău de Tinca

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor