Contact

Sediul Serviciului de Ambulanță Salonta va fi reabilitat

Acasă > Infrastructură > Sediul Serviciului de Ambulanță Salonta va fi reabilitat

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a anunțat într-o conferință de presă susținută astăzi, 20 septembrie, reabilitarea sediului Serviciului de Ambulanță Salonta.

Imobilul se află într-o stare avansată de degradare, iar personalul medical își desfășoară activitatea în condiții inadecvate de muncă.

La solicitarea Serviciului Județean de Ambulanță Bihor, în urma discuțiilor purtate între reprezentanții legali ai proprietarului și administratorului imobilului, s-a convenit încheierea unui protocol de colaborare între Consiliul Județean Bihor și Serviciul Județean de Ambulanță Bihor.

Cele două entități vor realiza în comun procesul de reabilitare a imobilului (curte și clădiri), sarcinile ce revin fiecărui partener fiind stabilite prin protocol.

Spațiul se află în proprietatea Consiliului Județean, dat în administrare Ambulanței în urmă cu mai mulți ani. În prezent, Consiliul Județean Bihor lucrează la modernizarea curții interioare. Încercăm ca reabilitarea clădirii să se facă printr-un sprijin acordat de Ministerul Sănătății și avem promisiuni că această finanțare va fi acordată. Consiliul Județean Bihor va sprijini Ambulanța cu echipele noastre de proiectare care vor realiza documentația tehnică. Ne propunem ca cel mai târziu în primăvara anului viitor, stația să ofere condiții civilizate de muncă pentru oamenii care intervin la urgențele din această zonă a județului Bihor”, a precizat Ilie Bolojan.

Proiectul de hotărâre privind protocolul de colaborare va fi pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 22 septembrie.

Anterior Campus pentru învățământ dual, după modelul din Brașov

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor