Contact

Sesiuni de consultări pentru Strategia Culturală a județului

Acasă > Cultură > Sesiuni de consultări pentru Strategia Culturală a județului

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC), instituție publică de importanță națională, subordonată Ministerului Culturii, mandată de Consiliul Județean Bihor să elaboreze Strategia Culturală a județului Bihor, are deosebita plăcere de a vă invita la Sesiunile de consultări care au ca scop identificarea problemelor și a posibilelor soluții pentru domeniile în care activați, urmând ca acestea să fie transpuse în conținutului viitoarei Strategii. Realizarea și adoptarea acestui document programatic echivalează cu fundamentarea politicilor publice locale, asigurarea coerenței acțiunilor întreprinse de autoritățile locale, facilitarea colaborării cu alte sectoare economice din județ, precum și fundamentarea acordării de fonduri europene nerambursabile prin programe operaționale, granturi și subvenții.

Astfel, prezența și implicarea dvs. în cadrul acestor Sesiuni de consultări este esențială pentru relevanța și acuratețea setării principalelor obiective ale viitoarei Strategii Culturale a județului Bihor.

Sesiunile de consultări se vor desfășura online, prin intermediul platformei Zoom, iar calendarul acestora este:

  • Sesiunea de consultări dedicată domeniilor „Instituții publice de cultură și autorități locale”, miercuri, 10 noiembrie, ora 17:00
  • Sesiunea de consultări dedicată domeniilor „Mediul de afaceri, mediul universitar și pre-universitar, ONG-uri din domeniul cultural, joi, 11 noiembrie, ora 16:00.

Având în vedere capacitatea limitată impusă de găzduirea în mediul online a Sesiunilor de consultări, în sensul asigurării coerenței discuțiilor, numărul de persoane care pot participa la discuții este maxim 15 / sesiune.

Astfel, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa consultaristrategiebihor@gmail.com și să confirmați participarea dvs. la una dintre Sesiunile de consultări până la data de 10 noiembrie, ora 12:00, pentru a putea gestiona cât mai eficient desfășurarea acestor întâlniri de lucru. Vă rugăm să specificați numele dumneavoastră și structura pe care o reprezentanți (numele instituție, a companiei, ONG-ului). Veți primi un e-mail cu link-ul de conectare pe platforma Zoom.

În ceea ce privește studiul de consum cultural realizat de INCFC, acesta poate fi consultat pe site-ul Consiliului Județean Bihor, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații publice/ Proiecte de hotărâre/ Ședința extraordinară din 15 noiembrie.

Anterior A fost lansată licitația pentru ocuparea Parcului Industrial Tileagd

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor