Contact

Sprijin pentru introducerea gazului în comuna Tinca

Acasă > Infrastructură > Sprijin pentru introducerea gazului în comuna Tinca

Consiliul Județean Bihor a aprobat luni, 15 noiembrie, în ședința extraordinară, încheierea unui contract de asociere cu primăria comunei Tinca în scopul realizării în comun a obiectivului de investiții: „Înființare rețea de distribuție gaze naturale și stație de reglare-măsurare-predare”.  

Potrivit contractului de asociere, Consiliul Județean Bihor alocă suma de 1 milion de lei, monitorizează implementarea contractului de execuție și participă la recepția lucrărilor. Totodată, participă la organizarea procedurilor de achiziție și face parte din comisia de evaluare a ofertelor.

Primăria comunei Tinca va asigura diferența dintre suma alocată de autoritatea județeană și valoarea investiției ce îi revine, în urma rezultatului procedurii de concesiune. Primăria organizează procedurile de achiziție, urmărește și monitorizează contractul/contractele încheiate și racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Vă reamintim că vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, anunța în luna august acest proiect.  În fiecare an ar urma să fie alocat un million de euro pentru extinderea rețelei de gaze naturale, ceea ce ar permite susținerea a 5 sau 6 primării. CJ Bihor a aprobat un protocol de colaborare, în luna septembrie, și cu comuna Sânnicolau Român.

Anterior Centura Nojorid | Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor