Contact

S-a lansat licitația pentru concesionarea terenului pe care se va construi un hotel

Acasă > Licitatii > S-a lansat licitația pentru concesionarea terenului pe care se va construi un hotel

Consiliul Județean Bihor a lansat joi, 20 octombrie, procedura de atribuire a dreptului de superficie asupra unul teren din Municipiul Oradea pentru construirea unui hotel.  

Terenul se află în proprietatea Consiliului Județean Bihor și are o suprafață de 3.981 mp. Amplasamentul este situat într-o zonă centrală, în vecinătatea Muzeului Țării Crișurilor și a viitorului Centru Cultural Multifuncțional, clădire destinată susținerii unor activități culturale și recreative. 

Investiția va cuprinde clădiri (vor ocupa cel mult 85% din suprafața totală a terenului), locuri de parcare și spațiu verde amenajat. Structura de primire turistică trebuie să obțină o clasificare de minim 3 stele și să dispună de cel puțin 120 de camere pentru cazare.

Condițiile minime obligatorii pentru participarea la licitație a operatorilor economici sunt: (1) sumă investită de minimum 1.500 euro/mp, (2) redevență de minimum 29.460 euro/an (7,4 euro/mp/an) și (3) grad de ocupare de maxim 85% a terenului cu construcții cu acoperiș și platforme betonate.

Consiliul Județean Bihor propune ca termen de finalizare a proiectului o perioadă de cel mult doi ani de la obținerea autorizației de construire.

Cei interesați pot depune oferte până la data 21.11.2022, ora 15:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 22.11.2022, ora 13:00, la sediul instituției, în prezența ofertanților și a membrilor comisiei de evaluare.

Toate detaliile privind procedura de atribuire pot fi consultate pe o pagină dedicată acestei licitații, pe website-ul Consiliului Județean Bihor: https://www.cjbihor.ro/informatii-publice/structura-de-primire-turistica-hotel/.

Anterior Raport de activitate la jumătatea mandatului

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor